diumenge, 9 de març de 2008

MANU RIOS, LA MANIPULADORA DE CANAL 9, PREGONERA DE


Vergonya em donaria ser confrare de qualsevol confraria alzirenya de la Setmana Santa i escoltar el Pregó en la veu de la locutora de Canal 9 Manu Ríos.

Si Canal 9 és quant a informació un caixó ple d'exageracions, mentides i veritats a mitges, la senyoreta Manu Ríos està sent als seus programes de "debat" la veu de l'engany, la veu dels manipuladors dels seus caps, braç armat mediàtic del PP de la Generalitat Valenciana.

Potser faça temps que no l'escolteu, perquè heu deixat de veure els informatius i debats de Canal 9. Però podeu vore un video de dos minuts i mig d'un inici del Debat a Parlem Clar, el seu programa. Fixeu-vos en què i com diu quines coses...


Quins mèrits té la periodista per a ser Pregonera?
La Veritat Cristiana? El fariseisme confés dels fariseus bíblics? El rentament de mans de Pilat? La negació de Pere? L'orella de Malco?
Em faria vergonya escoltar un dona com aquesta parlar de qualsevol cosa en directe que tinguera a veure amb allò que jo puga estimar. A les Germandats i Confraries alzirenyes també els hauria de donar vergonya, perquè col·locaran al punt més alt a una professional ben poc professional. És simplement la veu dels seus amos. Que necessita treballar? Si, a canvi de la veritat i de la seua dignitat com a persona i com a periodista.
Cert és que qui haja proposat i aprovat el nomenament de la Pregonera, o no sabia de qui es tractava o ho sabia massa. Però d'algú és la responsabilitat.

¿Que va retransmetre molt bé la processó de Divendres Sant? És la seua feina, per la que li paguen i, a més, duia un guió i tenia altres comentaristes d'Alzira que s'ho sabien molt bé.

Malgrat tot, bon inici de la Setmana Santa Alzirenya!!!

Eduard Hervàs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada