dimarts, 4 de març del 2008

A ESPATLLES DEL POBLE, A PROP DEL PSI-PSD, ENTRE PAIs i PAIs i el CONSELLER BLASCO

La majoria absoluta i la minoria innecessària s'ajunten a l'Ajuntament d'Alzira. Com deia un vell amic, "açò és per a que es conte", i quan ho contes a fora d'Alzira no arriben a creure-s'ho.

En quin cap cap que un govern amb majoria absoluta pacte amb una minoria perquè entre a manar? Noms en el cap de la Sra. Elena Bastidas, alcaldesa d'Alzira.

En el cap de la Sra. Gisela Blasco, del PSI-PSD (el partit al que ara s'ha apuntat Tamayo el Trànsfuga de Madrid) no cal que càpia. Ella ho tenia clar, el poder. La família té arrels i branques ben esteses pel País. I pels PAIs.Casella

S'adoneu que només fer-se la nova coalició s'ha représ el tema del PAI de l'ex-Medievo en la finca de SOS?

Rafael BlascoJa veiem com la crida al "CONSENSO" que reclamava l'Alcaldesa era, a banda de signe de manca de projectes que vagen més enllà de la Construcció (construir el que siga, encara que tarde) era un avanç del que anava a passar.

PAI i més PAI, lligams llançats a València al conseller Blasco (què passà realment en aquel asalt al xalet de la Barraca del conseller? Només anar la policia autonòmica es deixà de parlar. Silencia absolut. Valdria la pena rellegir els articles de LEVANTE-EMV. O més LEVANTE)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada