dimecres, 7 de desembre del 2011

L'AJUNTAMENT D'ALZIRA SUPRIMEIX LA FESTA DE LA CONSTITUCIÓ





Llisc al diari comarcal de hui 7 de desembre que el Plenari de l'Ajuntament d'Alzira no es reuní ahir, Dia de la Mare Constitució, per estalviar.
Vaja, em dic, estalviar què, seguisc llegint: estalviar percepcions per als regidors, picadeta i targetons per convidar les associacions i similars de la ciutat.

Vaja!, em torne a dir:
  • és que per anar a celebrar el Dia de la Mare Constitució cobraven tots els anys, a banda de la picadeta i de fer ciutat, comunitat i estat amb el veïnat assistent?
  • és que no es poden o saben fer celebracions sense picadeta?
  • és que no saben que es pot enviar un targetó virtual a totes les associacions i similars d'ALzira i de la resta de la ciutadania i del món mundial sense que coste ni un cèntim d'euro ni un gallet dels d'abans? 
I, com les neurones no saben parar, m'obliguen a preguntar-me:
  • Quan van a les processons o als acte fallers, setmansanters o festers cobren també, o els va en el jornal?
  • Si a) que les cobren, indecent.
  • Si b), que no les cobren, pitjor encara: és que és més important qualsevol processó o similar que la celebració de la Mare Constitució?
Massa preguntes i no sé si alguna resposta, que ací no les escolte amb el soroll del tren, o perquè  haja fet les preguntes equivocades, i la veritat siga que a una part dels regidors els ha importat sempre un pito la Consti, a altres els dóna una mica de fàstic la Magna Carta, per ací o per allà,  però si calia anar, i es cobrava, s'anava.  I uns altres no hagueren anat, amb totes les conseqüències, i ho hagueren dit públicament, però no els han donat l'oportunitat,
Això si, com qui el qui no va no s'encontra i si no cobres no cal fitxar, enguany han pogut fer aqüeducte, sens remordiment i quedar-se a casa, a València o fer un viatget. 

I recorden, per a altra vegada que hi ha correu electrònic, PDF, pàgines web i, fins i tot, facebook i twitter per comunicar els actes.  De la picadeta, el quedar bé amb diners del poble, poden anar oblidant-se i, alguna vegada, poden traure algún bitllet i pagar-se'n una. La targeta? No, la targeta no, que seria de l'empresa, i l'empresa som tots.


Eduard Hervàs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada